укр eng рус

01-07-2015


В.М.Резніченко: «Завдання обласного керівництва - максимально сприяти аграріям у зборі врожаю».

Нарада при губернаторі Дніпропетровщини щодо готовності аграріїв до жнив пройшла в Магдалинівському районі, на базі компанії «Агро-Овен».

    - У нинішньому році аграрії області посіяли рекордну площу зернових, - сказав губернатор Дніпропетровщини В.М.Резніченко. - Завдання обласного керівництва - максимально сприяти аграріям в зборі врожаю. На сьогодні весь агросектор регіону - це комерційні компанії. Ми повинні створити їм комфортні умови для роботи, щоб вони зібрали врожай у повному обсязі.
  Саме в такому ключі губернатор В.М.Резніченко провів конструктивну розмову з аграріями, зібравши для цього всі провідні служби області: від землевпорядників та юстиції - до управління МВС і пожежників.

 

 

 

 

 

 

    Перед конструктивною розмовою з аграріями голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації В.М.Резніченко оглянув техніку, підготовлену до збору врожаю і виставлену на лінійку готовності.

    Також вислухав інформацію від протипожежної служби про вжиті заходи для безпеки збору і перевезення хліба. Губернатор відвідав завод з переробки та зберігання картоплі компанії «Агро-Овен», ознайомився з технологією зберігання картоплі, з великою увагою вислухав інформацію про технології її вирощування на поливі та економічних аспектах застосування такої технології від Віктора Петровича Заворотнього, президента корпорації «Агро-Овен» , яка приймала учасників наради з усієї області.